Hoe werkt het inkoop proces?

Caravan verkopen?
Altijd het hoogste bod!

Hoe werkt het verkopen van uw Caravan?

Aanmelding op onze website

Meld uw caravan eenvoudig aan op onze website. Vul de benodigde gegevens in, zoals het bouwjaar, de indeling en de staat van de caravan.

Ontvang een vrijblijvende waardebepaling

Ons systeem berekent op basis van de ingevoerde gegevens een richtprijs. Deze prijs geeft u een indicatie van wat uw caravan waard is.

Telefonisch contact

Bent u akkoord met de richtprijs? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en plannen we een bezichtiging in. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 071- 203 2360

Bezichtiging en inspectie

Tijdens de bezichtiging inspecteren we de caravan om de staat te verifiëren. Op basis hiervan doen we een definitief bod.

Afronding van de verkoop

Als we het samen eens zijn over de definitieve prijs, ronden we de verkoop direct af. U ontvangt direct de betaling via bankoverschrijving en het RDW-vrijwaringsbewijs per e-mail. We nemen de caravan direct mee of als dat niet mogelijk is maken we een nieuwe afspraak om deze op een later moment op te halen. Zo is de koop definitief afgerond.

Belangrijk om te weten bezichtiging is gratis en vrijblijvend u bent niet tot verkopen verplicht.

Betaling contant

In sommige gevallen is contante betaling ook mogelijk. Dit gebeurt altijd in overleg en onder voorwaarden die we samen bespreken. We willen ervoor zorgen dat de betaling soepel en naar tevredenheid veilig verloopt.

Vrijwaring van het kentekenbewijs

Na de betaling ontvangt u van ons een inkoopverklaring en het vrijwaringsbewijs van het kentekenbewijs. Zo bent u officieel en juridisch vrijgesteld van verdere verantwoordelijkheden met betrekking tot de caravan. Ook heeft u dit vrijwaringsbewijs nodig voor het stopzetten van de verzekering.

Transparante en professionele afhandeling

Bij Tourcaravaninkoop.nl streven we naar een transparante en professionele afhandeling. We zorgen ervoor dat u op een veilige en gemakkelijke manier betaald wordt voor uw caravan of camper zodat u met een gerust hart de verkoop kunt afronden. Wij nemen altijd pas de caravan mee als u akkoord geeft alles naar tevredenheid is afgerond.

Wij kopen alle merken caravans in.

Gratis waardecheck

Vul binnen 2 minuten uw gegevens in!

Caravan met hagelschade, vochtschade, of gebreken verkopen?

Wij kopen hem en betalen de juiste prijs voor uw caravan met schade.

Heeft u een tweedehands caravan met hagelschade of vochtschade? Oud of nog splinternieuw en wilt u deze verkopen, maar weet u niet waar u moet zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kopen caravans met hagelschade, vochtschade of gebreken, en we betalen de juiste eerlijke prijs.

Waarom een caravan met schade verkopen aan Tourcaravaninkoop.nl

Er zijn veel redenen waarom u een caravan met schade aan ons kunt verkopen. Hier zijn een paar van de belangrijkste:

  • Vrijblijvende taxatie: U kunt dus eerst weten hoeveel uw caravan waard is, zonder enige verplichting.
  • Eerlijke prijs: We houden rekening met de ernst van de schade, maar we willen u ook een eerlijke prijs betalen voor uw caravan.
  • Snel handelen: Als u akkoord gaat met ons bod, kunnen we de afhandeling snel en soepel afhandelen.
  • Wij zijn in het bezit van speciale vrachtwagens om schadecaravans te kunnen vervoeren.

Welke schade kopen wij aan?

We kopen caravans met alle soorten schade of gebreken aan. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Hagelschade: We kunnen caravans met hagelschade repareren of omzetten in onderdelen.
  • Vochtschade: We kunnen caravans met vochtschade repareren of omzetten in onderdelen.
  • Gebrek aan inrichting of apparatuur: We kunnen caravans met een gebrek aan inrichting of apparatuur repareren of omzetten in onderdelen.
  • Mechanische problemen: We kunnen caravans met mechanische problemen repareren of omzetten in onderdelen.
  • Wij hebben contacten voor het verkopen tweedehands schade caravans.

Hoe kunt u uw caravan verkopen?

Als u uw caravan wilt verkopen, kunt u ons een e-mail sturen het liefst met duidelijke foto’s van de schade of ons bellen op het telefoonnummer 071 203 23 60. We zullen dan een afspraak maken om uw caravan te bezichtigen. Tijdens de bezichtiging zullen we de schade of gebreken beoordelen en een eindbod uitbrengen.

Al sinds 2017 nummer één opkoper in Nederland

Hoor het van onze blije klanten

312+ reviews

Veelgestelde vragen

Het belangrijkste verschil tussen een bod en een waardebepaling is dat een bod een concrete prijs is die wij als opkoper bereid zijn om te betalen voor uw caravan, terwijl een waardebepaling een schatting is van de waarde van uw caravan.

Een bod wordt gedaan door een opkoper die geinstresseerd is in het kopen van uw caravan. Het bod is een indictie van hoeveel de opkoper bereid is te betalen voor uw caravan. 

Een waardebepaling wordt gedaan door een inkoop expert. De inkoop expert maakt een schatting van de waarde van uw caravan op basis van verschillende factoren, zoals de marktwaarde, de staat van de caravan en de leeftijd van uw caravan.

Tourcaravaninkoop.nl bestaat sinds 2017. Wij zijn een inkoopplatform voor tourcaravans in Noordwijk.
Ja u kunt ook caravans met vocht, hagel of andere type schades aanbieden op het platform.
Nee, onze bieding is geheel vrijblijvend en u bent niet tot verkoop verplicht.
Gaat u akkoord met ons bod, dan zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling. Wij komen de caravan bij u ophalen en betalen per bank of in overleg contant bij de bank. Een inkoopfactuur en vrijwaring van uw kentekenbewijs ontvangt u van ons direct daarna.
Geen probleem, wij vragen dit aan voor u bij het RDW. Hiervoor vragen wij een administratiekosten. Wij ontzorgen u geheel hierin.

Ook direct geld voor uw caravan?

Onze service is volledig gratis en het aanmelden van uw caravan is geheel vrijblijvend.

Best beoordeelde caravaninkoper van Nederland